Al 6 aanmeldingen voor de 2e ONHK
5 juni 2017
Annuleren ONHK
12 maart 2020

De OMF heeft in aanloop naar de 1e ONHK alles op alles gezet om de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen in Nederland gestalte te doen geven. Met een eerste deelnemersveld van 12 harmonieën is dat aardig gelukt. Na verloop van tijd heeft de ONHK zich los gemaakt van de OMF en is de ONHK als zelfstandige stichting verder gegaan. De 2e editie van de ONHK werd georganiseerd in combinatie met de concertwedstrijd voor slagwerkensemble van de OMF. Zij waren ’s morgens te gast bij ons. Een hele mooie samenwerking. Afgelopen 3 november was er de 3e editie. Ook hier lieten de harmonieën het (een beetje) afweten.

Gezien de drukke bezetting bij de harmonieën in het najaar, heeft het ONHK-bestuur besloten de volgende ONHK te organiseren in het voorjaar van 2020, zodat meer harmonieën de mogelijkheid hebben aan de ONHK deel te nemen. De datum en locatie waar de 4e Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen zal plaatsvinden zijn inmiddels bekend!!

De 4e Open Nederlandse Harmonieën Kampioenschappen zullen op 28 maart 2020 plaatsvinden in het (knusse) Schaffelaartheater in Barneveld. Hiermee hebben we twee vliegen in één klap gevangen: én niet in de drukke november periode én centraal in het land, zodat het voor alle verenigingen goed is te bereiken. De verdere opzet van de ONHK blijft ongewijzigd. Wij gaan er vanuit dat deze wijziging, op deze twee punten, zeker een verbetering is en dat de harmonieën massaal overwegen en besluiten om aan de 4e ONHK mee te doen.

Mogen we op jullie deelname rekenen?

In de loop van 2019 zullen nadere gegevens, zoals verplichte werken en jury, bekend worden.
Aanmelden kan inmiddels via www.onhk.org/aanmeldformulier